Samostalni sindikat energetike, kemije i nemetala Hrvatske

Autonomous trade union in power industry, chemistry and non-metal industry of Croatia

U Topuskom obilježen Dan EKN-a

16.09. druženjem i sportskim susretima obilježen je Dan EKN-a

Nakon nekoliko godina pauze zbog epidemioloških ograničenja ponovno smo se u subotu 16.09. našli u Topuskom te sportskim susretima i druženjem obilježili Dan EKN-a. Oko 150 naših članica i članova uživalo je u sunčanom danu kupajući se, natjecajući se u sportskim disciplinama ili su jednostavno uživali u druženju ili kartanju. Iako su nam sportska natjecanja sporedna u svemu tome, borba među timovima je bila žestoka jer su svi imali želju kući odnijeti pobjedničke pehare.

Tako je u malom nogometu pobjedu odnijela ekipa Saponije , a pratile su ih ekipe Petrokemije i Vetropack Straže. U odbojci je također pobjedu odnijela ekipa Saponije i to ispred šaroliko sastavljene ekipe Miš/Maš. Goran Troha iz Petrokemije je bio najbolji u pikadu, a Drago Rebić i Mladen Barić iz Vetropacka su bili nešto neprecizniji.

Nikola Krmpotić iz Petrokemije je bio najbolji u stolnom tenisu, dok je njegov kolega Dražen Prebeg osvojio drugo mjesto. Treći je bio Dražen Balažinec iz Ludbrega.

Na kraju u posebnoj disciplini nepotezanja užeta pobjedu je ispred ekipe Saponije odnijela ekipa Plive.

Bez obzira na umor sportaša, večer smo priveli kraj plesom i pjesmom uz naše stare znance i prijetelje iz Osijeka. Vidimo se dogodine!