Završena 9. Konvencija Sindikata EKN Hrvatske

Željko Klaus, dosadašnji v.d. predsjednika, jednoglasno je izabran za predsjednika Sindikata EKN Hrvatske

4. i 5. listopada u Opatiji održana je 9. Konvencija Sindikata EKN Hrvatske na kojoj je sudjelovalo 170 članova i povjerenika našeg sindikata te međunarodni i domaći gosti i kolege iz ostalih sindikata s kojima inače surađujemo. Osim sindikalnih gostiju, ove smo godine pozvali kao goste i predsjednike Uprava poduzeća s kojima imamo dobar i kvalitetan socijalni dijalog. Tako da su nam se pridružili predsjednici Uprava Petrokemije, Plive, Vetropack Straže, Messer Croatia Plina i Lipovice.

Konvencija je protekla u najboljem redu, onako kako smo i planirali, a predsjednik Radnog predsjedništva Željko Grbačić odlično je odradio posao tako da smo imali vremena i za druženje povjerenika i članova, za razmjenu sindikalnih iskustava, zabavu pa čak i kupanje u moru najhrabrijih među nama.

Željko Klaus očekivano je izabran za predsjednika Sindikata EKN Hrvatske, a u završnom je obraćanju sudionicima obećao još kvalitetniji i intenzivniji rad na terenu, kako Centrale tako i svih povjerenika.

Izabrali smo i nove članove naših sindikalnih tijela:

GLAVNI ODBOR SINDIKATA:

1 Balažinec Dražen

2 Balija Vlado

3 Barešić Zvonko

4 Čović Nebojša

5 Galko Željko

6 Ivčević Tihomir

7 Koronić Anita

8 Kurečić Ana

9 Marušić Ivan

10 Meštrović Nikola

11 Stakić Marko

12 Strmota Vjekoslav

13 Tomšić Igor

14 Vuradin Predrag

IZVRŠNI ODBOR:

1 Dučkić Aleksandra

2 Grbačić Željko

3 Jagarinec Lidija

4 Kos Vlado

5 Kuhta Robert

6 Mikloš Zvonimir

7 Rakić Davor

8 Šalković Darko

KONTROLNI ODBOR:

1 Aramić Dražen

2 Augustinović Irena

3 Cebić Kristina

4 Flegar Milan

5 Kojić Goran

STATUTARNA KOMISIJA:

1 Badić Korana

2 Crnolatac Vlado

3 Medvedović Dubravka

4 Mihajlović Milovan

5 Šmit Dražen

Osim Konvencije, održana je i Konferencija naše Ženske grupe, a za predsjednicu je ponovno izabrana kolegica Đurđa Marković iz Cedevite.

Koliko mogu osobno i subjektivno zaključiti, svi sudionici su otišli kućama zadovoljni. Zahvaljujem se kolegicama i kolegama iz komisija za pripremu i provedbu Konvencije, cijelom Radnom predsjedništvu, a novoizabranim članovima tijela sindikata želimo uspješan rad u rukovođenju EKN-om tijekom sljedeće četiri godine.

Sretno svima i Zajedno smo jači!